Ferdinan Entreprise klarer alle snerydningsopgaver

Ferdinan Entreprise udfører snerydning og saltning for private, offentlige og erhverv. Vi rydder sne på fortove, veje, ved butikker, parkeringspladser mm.

Faste aftaler om snerydning

Så vil du gerne have tilknyttet en fast snedrydder, så kontakt Johnny eller Daniel hos Ferdinan Entreprise og få yderligere information. Ring blot telefon 2465 3399 eller send en mail på ferdinan@ferdinan.dk

Kontakt Ferdinan Entreprise

Har du spørgsmål om snerydning eller ønsker du et tilbud, så udfyld venligst formularen. Så kontakter vi dig.

Snerydning og saltning

Det er vigtigt at få bugt med glatte veje fra starten, så vi undgår ulykker. Derfor står vi altid klar i vintermånederne til at køre ud, når du enten ringer eller i forvejen har en aftale med os. Når du har en aftale med os, behøver du ikke spekulere over, hvorvidt du skal stå tidligt op eller tage dine forholdsregler. Du kan trygt regne med, at vi er ajour og kender prognoserne. Hvis vi ikke allerede har gjort det, så er vi i gang med at rydde sneen i din indkørsel, på fortovet eller vejen, når du lige er stået op eller åbner butikken.

Vejret herhjemme er ustadigt og uforudsigeligt. Det er netop af den grund, at vi tilbyder den bedste aftale på markedet. Hos Ferdinan Entreprise har vi god erfaring med abonnement frie aftaler. Aftalen betyder, at vi ikke opkræver kontingent eller anden betaling. Det er først, når vi rykker ud for at snerydde eller salte, at vi skal betales. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil have din aftale med os til at se ud. Vi kan også sagtens indgå en løs aftale, hvor du blot ringer, når du ønsker vores service. Vi lover, at vi står klar med vores maskinpark til at løse vinterens udfordringer, uanset om du indgår en løs eller fast aftale med os.

Du vil gerne selv have ryddet sneen eller saltet fortovet, men det er faktisk også et lovkrav. Om du har en forretning eller du er husejer, så kræves det fra myndighedernes side, at du tager hånd om vej, sti, fortov m.v. Der er en lang række af retningslinjer på netop det område, som såvel boligforeninger, grundejerforeninger, virksomheder, som private skal følge. Vi kender lovgivningen og retningslinjerne på området og kan vejlede og hjælpe dig, så du ikke skal bekymre dig om bøder fra kommunen.

For private, virksomheder og boligforeninger

Ferdinan Entreprise har i mange år ryddet og saltet veje for private, virksomheder og foreninger. Vi rykker ud til alle slags opgaver, om det er et par kvadratmeter fortov eller kilometerlange veje, så løser vi jeres udfordringer. Og det gør vi på hele Sjælland.

Vi er en stab af medarbejdere, der med flere års erfaring står klar til at køre ud til de udfordringer, som du ikke selv kan overskue. Vi er imidlertid også interesserede i, at du bedst muligt hjælper dig selv – og belægningen, hvis du selv gerne vil gøre noget. Vi kender til alle slags belægninger, og kan derfor vejlede dig, hvis du ønsker at forebygge isdannelse på for eksempel stier eller fortove. Der er mange muligheder, når du skal undgå glatte veje. Det mest udbredte middel er vejsalt, der også bliver brugt på de offentlige veje i Danmark. Det er effektivt og billigt. Det har imidlertid nogle ulemper, der bl.a. indebærer, at det belaster miljøet, øger rust på køretøjer og slider på brolægning og anlæg. Der findes alternativer til vejsaltet, som du bør være opmærksom på. Blandt andre kan grus, urea, aske og kalciumklorid være gode alternativer alt efter hvilken belægning, du har. Vi vil altid gerne vejlede, når vi møder dig.

Kontakt for uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i enten en løs eller fast aftale om snerydning og/eller saltning, så ring til os for et uforpligtende tilbud. Vores pris vil altid være konkurrencedygtig, og den bliver udregnet på baggrund af arbejdets omfang.