Ferdinan Entreprise er din autoriserede kloakmester på Sjælland

Ferdinan Entreprise er autoriseret kloakmester og tilbyder en omfattende og effektiv kloakservice på hele Sjælland herunder, Ringsted, Slagelse, Roskilde og København.

En stabil samarbejdspartner

Hos Ferdinan Entreprise har vi udført kloakering hos både private kunder såvel som institutioner, butikker, virksomheder og andre erhvervskunder på hele Sjælland.

Kontakt Ferdinan Entreprise

Har du spørgsmål om kloakarbejde eller ønsker du et tilbud, så udfyld venligst formularen. Så kontakter vi dig.

Kloakservice på Sjælland

Ferdinan Entreprise er autoriseret kloakmester og tilbyder en omfattende og effektiv kloakservice på hele Sjælland herunder, Ringsted, Slagelse, Roskilde og København.

Vi har mange års erfaring inden for kloakservice og som autoriseret kloakmester med papirerne i orden og Kloakmestrenes Kvalitetskontrol i ryggen, er du garanteret et kloakarbejde udført hurtigt, effektivt og professionelt.

Har du vrøvl med kloakken i hjemmet, eller vil du være selvforsynende med eget minirensningsanlæg, så er det Ferdinan du skal have fat i. VI udfører også rottespærre / sikring.

Kloakservice

Med en fast aftale hos Ferdinan Entreprise får du løbende kloakservice og vedligeholdelse, udført af en autoriseret kloakmester.

Med en fast aftale på kloakservice kan man forebygge skader.

Vi gennemgår jævnligt alle installationer og udbedrer problemer, inden de udvikler sig til større og mere omkostningstunge skader.

Kontakt os på telefon 2465 3399, hvis du står med et akut kloakproblem eller ønsker en fast kloakserviceaftale fra vores kloakmester.

Ferdinan Entreprise leverer altid vores arbejde til den aftalte tid og pris.

Ferdinan Entreprise udfører bl.a.

FERDINAN ENTREPRISE ER DIN

EKSPERT I KLOAKARBEJDE

Ferdinan er din ekspert i kloakering ved renovering & nybyggeri samt vedligehold. Hos Ferdinan Entreprise er ingen opgave for stor. Kontakt os for en snak om dit projekt og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt for uforpligtende tilbud

Med anlægsarbejde udført af Ferdinan Entreprise, er du sikret et veludført, holdbart og professionelt kloakarbejde, hvor kvaliteten altid er i top, hvor alt udføres efter en nøje planlægning. Ferdinan Entreprise er beliggende i Ringsted og kan derfor nemt komme ud til hele Sjælland.