Ferdinan Entreprise er specialist i jord og beton

Ferdinan Entreprise varetager alle former for jord og betonarbejde, når der skal renoveres eller bygges nyt.

En stabil samarbejdspartner

Ferdinan Entreprise varetager alle former for jord, beton og gravearbejde, når der skal renoveres eller bygges nyt for både private og erhverv. Vi har mange års erfaring og det er grundlaget for et vel udført stykke arbejde.

Kontakt Ferdinan Entreprise

Har du spørgsmål om jord og beton arbejde eller ønsker du et tilbud, så udfyld venligst formularen. Så kontakter vi dig.

Jord og beton entreprenør

Ferdinan Entreprise varetager alle former for jord, beton og gravearbejde, når der skal renoveres eller bygges nyt for både private og erhverv. Vi har mange års erfaring og det er grundlaget for et vel udført stykke arbejde.Ferdinan Entreprise klarer alle opgaver inden for jord og beton arbejde.

Ferdinan Entreprise varetager alle former for jord og betonarbejde, når der skal renoveres eller bygges nyt.

Det gælder både i det private regi og i det industrielle. Vi har mange års erfaring inden for jord og betonarbejde i alle afskygninger og det er grundlaget for et vel udført stykke arbejde.

En stabil samarbejdspartner

Hos Ferdinan Entreprise er intet job er for stort eller småt, vi klarer alt gravearbejde med stor fornøjelse.

Jord og betonarbejde af Ferdinan Entreprise dækker over mange forskellige typer opgaver.

Hver dag udfører vi opgaver med at flytte jord, grave el- og vandledninger ned, udgrave til fundamenter og gulve, nedsivningsanlæg, ny anlæg og renovering af kloakker, samt belægningsarbejde i haver og indkørsler.

Ferdinan Entreprise udfører bl.a.

FERDINAN ENTREPRISE ER DIN

EKSPERT VED RENOVERING & NYBYGGERI

Kontakt for uforpligtende tilbud

Med jord og betonarbejde udført af Ferdinan Entreprise, er du sikret et veludført, holdbart og professionelt jord og betonarbejde, hvor kvaliteten altid er i top, hvor alt udføres efter en nøje planlægning. Ferdinan Entreprise er beliggende i Ringsted og kan derfor nemt komme ud til hele Sjælland.